Ascó comença el curs amb 41.900 euros amb ajuts escolars

Els alumnes de l’escola Sant Miquel d’Ascó han tornat a començar el curs amb els llibres de text gratuïts. Es tracta d’una iniciativa que va endegar el consistori municipal ara fa tres anys i en la que s’aposta per la reutilització dels llibres. Aquest any s’hi ha destinat 11.500 euros, als que cal sumar els gairebé 42 mil euros en ajuts individuals que rebran 169 alumnes no universitaris.

El curs escolar va començar la setmana passada a Ascó amb 121 alumnes: 41 d’educació infantil i 80 de primària. Alumnes que per tercer any consecutiu tenen els llibres de text gratuïts gràcies als 11.500 euros que hi ha destinat el consistori municipal i on s’ha apostat, un any més, per la reutilització de llibres. D’altra banda el govern municipal va donar llum verda a principis d’aquest setembre als ajuts individuals que han rebut 169 alumnes no universitaris amb un import de gairebé 42 mil euros. Pau Daniel Serrano és el regidor d’Ensenyament d’Ascó:

Aquest any també s’han realitzat diferents actuacions per tal de millorar les instal·lacions actuals del centre. Amb un pressupost de 21.500 euros s’ha instal·lat aire condicionat a algunes aules i també al menjador, s’ha arranjat la porta d’entrada i pintat algunes aules.

 

Comments are closed.