Aturada d’activitat a Catalunya Caixa en contra de l’ERO

Els treballadors de Catalunya Caixa inicien els actes de protesta en contra de l’ERO que proveu acomiadar unes 2.500 persones i el tancament de 350 oficines. Avui a la una del migdia han realitzat una aturada parcial d’oficines que s’ha allargat fins les dos. Una aturada que també han seguit els treballadors de l’oficina de Móra d’Ebre.

Totes aquelles persones que avui hagin visitat alguna de les oficines que Catalunya Caixa té arreu del país s’han trobat amb les portes tancades a partir de la una i fins les dos del migdia. Una hora en la que els treballadors de l’entitat han decidit aturar l’activitat per mostrar el seu rebuig vers un  ERO que vol deixar sense feina 2.453 treballadors i que preveu el tancament de 350 oficines, totes les de fora de Catalunya i també algunes de catalanes. Felip Crespo és treballador de Catalunya Caixa i Delegat Sindical d’Estalvi de Catalunya:

FELIP CRESPO 13-9 NO SABEM QUINES TANCARAN

Aquest dijous els treballadors ja es van vestir de negre en senyal de dol i ho faran tots els dijous fins el tancament de l’ERO, previst pel 9 d’octubre. Mentre que preparen noves accions de protesta per les properes setmanes.

IMG-20130913-WA0000 IMG-20130913-WA0002

Comments are closed.