Aliments frescos per a Càritas

Una vintena d’establiments d’alimentació de Móra d’Ebre aportaran aliments frescos setmanalment al banc d’aliments de Càritas. Una iniciativa que busca que aquelles persones sense recursos que acudeixen al banc d’aliments també hi trobin verdura, fruita, làctics o pa.

Aquest dilluns ja es va posar en marxa aquesta iniciativa que repetirà cada dilluns. Diferents persones voluntàries se n’encarreguen de recollir setmanalment els diferents aliments frescos que donen alguns establiments de Móra d’Ebre al banc d’aliments de Càritas, per tal que les persones amb pocs recursos tinguin una alimentació equilibrada. Montse Torres és la regidora de Benestar Social i Família de Móra d’Ebre:

MONTSE TORRES 11-9 RECOLLIDA ALIMENTS FRESCOS

L’acceptació per part dels botiguers podríem dir que ja ha estat tot un èxit en la primera recollida, on s’han recaptat fins a 120 quilos d’aliments frescos. En aquests moments una vintena d’establiments s’han unit a la iniciativa, tot i que s’espera que en les properes setmanes s’incrementi el nombre de col·laboradors i també la freqüència de dies de recollida.

Comments are closed.