Jardí demana a ANAV que no redueixi les ajudes a l’ens comarcal de la Ribera d’Ebre

El President del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, demana a l’Associació Nuclear Ascó-Vandellós que recapaciti i continui sent el pilar amb el que es sustenten els serveis socials de l’ens comarcal. Tot plegat després que aquest any ANAV reduís al 50% la subvenció que concedeix al consell.

El President del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va voler remarcar que els serveis socials de la comarca són un exemple per a la resta de Catalunya. Un nivell que segons Jordi Jardí ha estat possible gràcies a l’aportació que realitza cada any l’Associació Nucelar Ascó Vandellós, que s’ha convertit en el pilar amb el que es sustenten. Per això els va voler demanar que recapacitin i no segueixin endavant amb la mesura que van aplicar aquest any de retallar la partida al 50%:

JORDI JARDI 7-9 RETALLADA SERVEIS SOCIALS ANAV

Ho va dir en el marc de la festa de l’avi i l’àvia de la Ribera d’Ebre que va acollir Riba-roja d’Ebre aquest dissabte on Benigno Corbell, de Flix va ser escollit l’avi comarcal d’aquest any. Un reconeixement que va agradar molt a l’homenatjat:

BENIGNO CORBELL 7-9 AVI RIBERA DEBRE 2013

Una festa de l’avi comarcal que l’any vinent es tornarà a celebrar a Móra d’Ebre.

DSC_0477 DSC_0480 DSC_0471 DSC_0473

Comments are closed.