Èxit en la primera exposició de playmobil de Móra la Nova

Èxit de participació en la primera edició de l’exposició de playmobil que ha acollit Móra la Nova aquest cap de setmana. On un gran nombre de seguidors d’aquests clicks d’arreu de Catalunya i també del País Valencià han pogut gaudir dels 14 diorames que recreaven diferents mons replets de playmobil.

La febre pel playmobil ha arribat aquest cap de setmana per primer cop a Móra la Nova atraient a un gran nombre de curiosos i aficionats per aquesta joguina que s’ha acabat convertint en tota una icona. Al llarg de tot el cap de setmana visitants d’arreu dels països catalans no s’han volgut perdre la primera exposició d’aquest tipus que organitzava la població de la Ribera d’Ebre i en la que hi hem pogut trobar fins a 14 diorames amb força varietat de playmobil. Gerard Font és el comissari de l’exposició:

GERARD FONT 8-9 VALORACIO EXPO PLAYMOBIL

D’altra banda una desena de nens i nenes de fins a 12 anys han participat en el concurs de diorames que s’ha celebrat també aquests dies. Valoració positiva, doncs, d’aquesta primera experiència, que espera poder repetir i tornar a sorprendre’ns en properes edicions.

DSC_0466 DSC_0467 DSC_0468 DSC_0462 DSC_0464 DSC_0465

Comments are closed.