La Terra Alta augmenta un 19% l’ocupació turística respecte l’any passat

El mes d’agost deixa bones xifres turístiques a la Terra Alta. I és que els seus allotjaments rurals han tancat el mes fort de les vacances d’estiu registrant un augment d’ocupació del 19% respecte l’agost de l’any passat.

Bones notícies, doncs, per a la Terra Alta que veu com cada cop són més les famílies que s’interessen pel tipus de turisme que ofereix i que decideixen pernoctar a la comarca. El mes d’agost és fort pel que fa a l’ocupació turística, que aquest any s’ha situat vora el 65%, el que representa un 19% més que l’any passat. Felip Segura és el president de l’Associació de Turisme Rural de la Terra Alta:

FELIP SEGURA 3-9 AUGMENT 19% OCUPACIO AGOST

Segura es mostra força optimista pel que fa a la previsió d’ocupació per als propers mesos de tardor. I és que la comarca acull tot un seguit d’activitats, consolidades a la zona, que inciten i ajuden a l’augment de l’ocupació turística. Parlem de les Jornades Gastronòmiques del Corder o la Fira del Vi de Gandesa, quan els índex d’ocupació turística augmenten considerablement.

Comments are closed.