Falset finalitza aquest divendres les seues nits al castell

Falset tanca el cicle d’activitats culturals “Les nits al Castell” amb un concert aquest divendres, coincidint amb l’inici de la verema. La Fundació Castell del Vi ha valorat molt positivament les activitats d’aquest estiu en les que hi hem pogut trobar vi, música, poesia i també enogastronomia.

La plaça del Castell del Vi de Falset acollirà aquest divendres a la nit la darrera activitat dins del cicle “Les nits al Castell” que s’ha celebrat al llarg de tot l’estiu a la capital del Priorat. Es tracta d’un concert de guitarra catalana amb Toti Soler i un tast de tapes i delicatessen. Una activitat amb la que es connecta amb l’antiga tradició de les festes romanes de la verema i el vi, aprofitant l’inici d’aquesta campanya.

Des de la Fundació Castell del Vi valoren molt positivament la participació en les activitats que s’han realitzat des del passat mes de juny, on el públic assistent ha pogut gaudir de vi, música, poesia i enogastronomia. Un cicle en el que hi han participat diferents col·lectius de la comarca i una desena de cellers.

Comments are closed.