Empat 1 a 1 en la visita de l’Ascó a Palamós

L’Ascó va empatar 1 a 1 en la seva visita a Palamós en la segona jornada de Lliga a la Tercera Divisió. El gol de Genis va donar avantatja als asconencs, però els locals, tot i jugar amb 10 a la segona part, van poder aconseguir l’empat definitiu.

L’Ascó va esgarrapar un punt en la seva visita a Palamós ahir diumenge. Després d’una gran primera meitat, els de Miguel Rubio van aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a un gol de Genis als 15 minuts de partit, quan rematava al fons de la porteria una assistència de Virgili.

No obstant, a la segona meitat, el Palamós va reaccionar i va ser millor. Tot i que els locals es quedaven amb 10 als 8 minuts de la represa, això no va evitar que Revert, als 66 minuts de joc, fes de cap el gol de l’empat definitiu.