La CHE pretén ara arribar a un consens sobre el Pla de Conca

La CHE pretén arribar a un consens sobre el Pla de Conca del riu Ebre amb la Generalitat de Catalunya. El president de l’ens ha anunciat que a partir del setembre es reiniciaran els contactes amb la Generalitat i que properament, la confederació farà una visita al Delta de l’Ebre.

El president de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre, Xavier de Pedro, ha insistit en que l’ens que ell representa i el Ministerio d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient espanyols estan disposats a aproximar posicions amb la Generalitat de Catalunya per arribar així, a un consens sobre el Pla de Conca de l’Ebre. De Pedro ha destacat que, excepte el Govern i els grups ecologistes, les altres comunitats autònomes i sectors implicats han donat suport al pla.

D’altra banda, De Pedro ha admès que hi ha una diferència de criteri amb el Govern precisament pel que fa al cabal mínim que ha d’arribar al Delta de l’Ebre, però creu que la disposició exposada per la CHE és compartida per part de la Generalitat de Catalunya.

Al setembre es reiniciaran els contactes entre la CHE i la Generalitat i caldrà veure com evoluciona tot plegat.

Comments are closed.