Detenen un grup organitzat que robava a clients de bancs

Desmantellen un grup criminal que atracava persones que acabaven de treure diners del seu compte.  A mitjans de juliol aquests lladres van intentar cometre un robatori a Flix en detectar una persona que acabava de treure 4.000 euros del banc.

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat un grup criminal que es dedicava a desplaçar-se a entitats bancàries de diversos llocs de Catalunya per tal d’atracar els clients que acabaven de treure diners del seu compte. Els lladres haurien comès actes delictius, entre d’altres municipis, a Manlleu, a Reus, a Alcarràs i a Flix.

Aquest últim cas va tenir lloc a mitjans de juliol, després que els presumptes lladres localitzessin una persona que acabava de treure 4.000 euros del banc. Per sort, aquest atracament no va reeixir, ja que la víctima, en dirigir-se al cotxe va veure com algú li estava punxant les rodes i va amagar immediatament els diners per tal que no li robessin res.

Aquest grup organitzat hauria aconseguit, en tres mesos, un botí de més de 33.000 euros. La banda estava formada per vuit membres de diverses nacionalitats, sis dels quals van ser detinguts el passat 21 d’agost quan tornaven, sense èxit, d’intentar robar a les comarques gironines. Entre tots els detinguts, acumulen una quarantena d’antecedents per fets similars, motiu pel qual tres dels detinguts han ingressat directament a la presó i els tres restants han quedat en llibertat però amb càrrecs.

Comments are closed.