CCTA ofereix beques per estudiar postgraus sobre turisme, oci i empreses agroalimentàries

El Consell Comarcal de la Terra Alta ofereix beques per als estudiants interessats en postgraus relacionats amb turisme, oci i empreses agroalimentàries. Aquests postgraus es cursarien al Campus de les Terres de l’Ebre de la URV durant aquest proper curs escolar.

El Consell Comarcal de la Terra Alta oferirà beques a estudiants per a cursar 2 postgraus que organitza la Universitat Rovira i Virgili al Campus de les Terres de l’Ebre. Concretament, les beques són per als postgraus de “Gestió d’empreses de turisme i oci” i el postgrau de “Economia, innovació tecnològica i qualitat a les empreses agroalimentàries”.

Aquestes beques les poden sol·licitar tots els alumnes matriculats a aquests postgraus i residents a la comarca de la Terra Alta, fins al 15 d’octubre d’enguany.

L’import de la beca dependrà del nombre de sol·licituds i s’adjudicaran de forma inversament proporcional a la renda per càpita del sol·licitant. El Consell Comarcal preveu que les beques arribin, com a molt, al 40% del cost de la matrícula.

Comments are closed.