Primer partit de Tercera Divisió al Municipal

I en futbol, l’Ascó dona el tret de sortida a la Tercera Divisió en la visita del Vilafranca al municipal. El partit serà dissabte a les 6 de la tarda coincidint amb les Festes Majors de la població.

La pilota comença a rodar oficialment per a l’Ascó aquest mateix dissabte a les 6 de la tarda en la visita del Vilafranca al municipal asconenc, coincidint amb les festes majors de la població. A partir de la següent jornada com a local, l’Ascó tornarà a l’horari habitual, és a dir, el diumenge a les 12 del migdia.

Per al partit d’aquest dissabte hi ha hagut novetats importants. Com són les baixes de Egea i Juanma que abandonen l’equip. D’altra banda però, Genís Soldevila, ex jugador del Xàtiva, Lleida i Balaguer, juntament amb Sergi Durant, ex del Reus, ocuparan el lloc d’aquestes dues baixes.

Recordin que l’Ascó debuta a la Tercera Divisió, una categoria que després de la fusió amb el Benavent, el conjunt asconenc ja va tastar, tot i que en va quedar un regust amarg, després de descendir de categoria. Ara però les coses pinten millor, l’equip està endollat i ve de fer una pretemporada excel·lent. Aquesta temporada per Ascó es respira optimisme per a com a mínim mantenir la categoria, i qui sap, si somiar en alguna cosa més.

Comments are closed.