Ascó, de Festa Major

I qui també està de festa és Ascó, que va començar ahir la seva festa major amb el repic de campanes al matí i la proclamació de les pubilles i hereus 2013 a la nit. Una Festa Major que aquest any ve marcada per la recuperació de les vaquilles després que la Generalitat de Catalunya n’hagi concedit l’autorització.

Des d’ahir i fins el proper diumenge, Ascó celebra la seva Festa Major amb moltes i diverses activitats programades per a l’ocasió. Xarangues, jocs infantils, curses de natació, correfocs i concerts són només algunes de les moltes coses que hi podran fer veïns i visitants durant aquests dies de festa al municipi.

Malgrat la gran diversitat d’actes n’hi ha una que aquest any destaca per sobre la resta. I és que l’Ajuntament d’Ascó s’ha fet amb el permís de la Generalitat de Catalunya per recuperar les vaquilles després de dècades sense celebrar-ne. Pau Daniel Serrano és el regidor de festes de l’Ajuntament d’Ascó.

PAU DANIEL SERRANO 21-8 VAQUILLES

D’altra banda, la Festa Major d’Ascó té diversos plats forts. Un d’ells són els concerts: Avui a la nit amb els Xeic, i dissabte a la nit amb dos grups i el DJ internacional Alexander Kowalski. També cal destacar la festa del riu de divendres, el primer partit de lliga de 3ª divisió que enfrontarà l’Ascó amb el Villafranca del Penedès, o l’obra de teatre “Si, primer ministre!” que compta amb Joan Pera i Carles Canut en el repartiment.

Diumenge a la nit, els focs d’artifici a la vora del riu i el ball a la plaça del casal clouran la festa major 2013.

Comments are closed.