Arrenca la Festa Major de Móra d’Ebre

Avui ha començat oficialment la Festa Major de Móra d’Ebre. Una festa que cada vegada més queda dividida en dos grans blocs: els actes previs, molt diversos i amb una gran participació; i els actes oficials de Festa Major, que comencen a partir d’avui i que, com cada any, estan pensats per a totes les edats.

La Tronada de benvinguda, el repic de campanes i l’enlairament de coets han donat avui el tret de sortida a la Festa Major de Móra d’Ebre. Una festa major on destaquen els diversos i populars actes previs que es venen organitzant al municipi des del dia 15. La regidora de Festes de l’Ajuntament de Móra d’Ebre, Montse Pineda, i el membre de la Comissió de festes de la vila, David Fornós, van estar ahir a l’entrevista del Dia de l’Hora L, i valoraven molt positivament la participació de la gent en els actes previs.

MONTSE PINEDA 21-8 ACTES PREVIS

Tanmateix, la Festa Major ha començat avui oficialment, i a la nit tindrà lloc el pregó de festes, aquest any a càrrec de Sandra Solé, seguit de la proclamació de les pubilles i hereus 2013. Fins aquest proper diumenge correfocs, concerts i dj’s, l’emblemàtica festa del riu, tot tipus d’activitats esportives i fins i tot una musclada popular faran les delícies de grans i joves. Precisament als joves, Pineda i Fornós han volgut llançar un missatge per animar-los a participar també, dels actes que tinguin lloc durant el dia.

MONTSE I DAVID 21-8 GENT JOVE

El gran castell de focs i el ball de nit de diumenge posaran el punt i final a 10 dies d’actes, festa i activitats per a tots els públics.

Comments are closed.