Ascó vol posar en valor el seu nucli antic

L’Ajuntament d’Ascó fa servir el model d’empedrat del nou carrer del Riu com a prova i exemple per abordar les futures actuacions al casc antic. El consistori municipal busca a més potenciar una imatge diferenciada d’aquesta zona del municipi.

El nou carrer del Riu presenta ja la imatge definitiva. Les actuacions que s’hi han fet han consistit en la substitució del paviment antic i les lloses de pedra lliscants que hi havia, per un nou paviment empedrat amb llambordes. Tot plegat, fruit del procés de participació “Pressupostos participatius” on veïns del municipi van sol·licitar que es canviés la pavimentació d’alguns dels carrers de la vila. Ara, el carrer del Riu, servirà com a prova i exemple de cara a les futures actuacions que s’hagin de fer al nucli antic. Josep Martínez és el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Ascó.

JOSEP MARTINEZ 13-8 AGUANTARA MILLOR

D’altra banda, Martínez ha afirmat que amb el nou aspecte del carrer intenten diferenciar el casc antic i posar-lo en valor.

JOSEP MARTINEZ 13-8 ESTETICA

Les properes actuacions que aniran en la mateixa línia estan previstes pel darrer trimestre de l’any a la travessia del Mercat i als carrers Valero i Perill.

Comments are closed.