Festa Major a La Palma d’Ebre i Flix

Avui és dimecres 14 d’agost i molts pobles de les nostres comarques donen el tret de sortida a la seua esperada Festa Major d’estiu, com és el cas de Flix o La Palma d’Ebre. Al llarg de 5 dies veïns i visitants podran gaudir de cercaviles, correfocs, balls, i festes per a grans i joves.

Avui comença la Festa Major d’agost de La Palma d’Ebre. Ho fa a amb el tradicional cercavila remullat amb el Ball de Diables dels Mussols Sucarrats i la festa de la piscina a la nit. Però d’entre totes les activitats d’aquest any, l’alcalde de la Palma d’Ebre, Gil Martí, ha destacat l’engalanada dels carrers, fet que demostra que tothom hi posa el seu gra d’arena.

GIL MARTI 13-8 CARRERS ENGALANATS

Unes activitats que són finançades pels mateixos veïns del poble, que mitjançant el pagament d’una taxa anual, aconsegueixen pagar dos terceres parts del pressupost de festes fins i tot abans de celebrar-les. Martí ha assegurat que gràcies a aquesta iniciativa La Palma pot seguir gaudint d’una gran Festa Major, que sense aquests ingressos no seria possible.

Qui també dóna el tret de sortida avui a la seva festa Major és Flix, que tot i la retallada amb el seu pressupost ha preparat un ampli programa amb actes per totes les edats. Una de les activitats que hi destaca és la seua festa del riu, amb les curses de muletes. Aquest any es canvia d’ubicació i es celebrarà entre el pas de barca i l’embarcador del Club Nàutic. L’altra novetat és l’aposta per tal que la gent participi directament de la festa. Josep Perez és el Regidor de festes de Flix:

JOSEP PEREZ 14-8 FESTA RIU FLIX

Comments are closed.