Mossos d’Esquadra i policia local de Móra d’Ebre treballen conjuntament per la seguretat

Bona sintonia entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Móra d’Ebre. Els dos cossos policials col·laboren i treballen conjuntament per reduir l’augment de robatoris que va patir la Ribera d’Ebre a principis d’estiu. Els furts i les estafes són els principals delictes que tenen lloc a la comarca.

Els Mossos d’esquadra i la Policia Local de Móra d’Ebre treballen, des de fa unes setmanes, en un dispositiu especial per solucionar l’augment de robatoris que van patir diferents comerços i establiments de la Ribera d’Ebre a principis d’estiu. El sotscap de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Móra d’Ebre, Rafel Gisbert, ha afirmat a l’Entrevista del Dia de l’Hora L, que aquests tipus de robatoris han minvat.

RAFEL GISBERT 6-8 HAN MINVAT

Pel que fa als delictes més freqüents al territori són, d’una banda, els furts, concretament les sostraccions de coure i els robatoris en magatzems rurals i explotacions agrícoles. I de l’altra banda, els delictes d’estafa, que s’haurien incrementat darrerament.

Gisbert, també va voler remarcar la importància de la col·laboració ciutadana a l’hora d’evitar robatoris i detenir als seus responsables.

RAFEL GISBERT 6-8 CAS PRACTIC

Tant des de la Policia Local de Móra d’Ebre com des dels Mossos d’Esquadra han volgut remarcar, per tant, que ningú dubti a posar-se en contacte amb ells per qualsevol incidència que observin.

Comments are closed.