L’ajuntament de Flix en defensa de Sebes pel que fa a la mosca negra

L’Ajuntament de Flix surt en defensa de Sebes i desmenteix que l’augment de la mosca negra a Flix estigui relacionat amb la reserva natural. En aquest sentit, el consistori municipal ha manifestat que enguany, la zona de Sebes ha estat l’única de l’Ebre on s’han fet els tractaments amb BTI. 

Ja la setmana passada, el principal responsable de la reserva natural de Sebes a Flix, Pere Josep Jiménez, va sortir al pas d’aquests rumors en ser preguntat, durant l’entrevista del dia de l’Hora L, per l’augment de la presència de la mosca negra al nostre territori.

PERE JOSEP JIMENEZ 29-7 BTI SEBES

Segons el consistori flixanco, les informacions que relacionaven l’increment de mosca negra amb la reserva natural de Sebes argumentaven que, a Flix, no es feien tractaments contra aquest insecte per la proximitat del municipi a la reserva, i perquè podia danyar a les cigonyes, cavalls i d’altres espècies que hi habiten. Aquests rumors són els que desmenteixen rotundament tant el responsable de la reserva de Sebes com l’Ajuntament de Flix.

Des del Consistori afirmen que enguany, la zona de Sebes és l’única de l’Ebre on s’han fet tractaments amb BTI des de fa ja més de tres mesos. El mateix producte amb que els tècnics del CODE van realitzar els primers tractaments al riu Ebre contra la mosca negra ara fa deu dies.

L’Ajuntament de Flix demana als seus veïns que no contribueixin a escampar rumors que no tenen cap fonament.

Comments are closed.