Els Àpats en companyia arriben al final de la seva primera temporada

El programa “Àpats en companyia” de Móra d’Ebre arriba, amb el dinar del proper 28 de juliol, al final de la seva primera temporada. La iniciativa ha tingut una bona acollida al municipi i ha aconseguit anar incrementant, àpat rere àpat, el nombre de voluntaris i participants.

El proper 28 de juliol tindrà lloc l’últim “Àpat en companyia” de la temporada. El programa s’aturarà durant el més d’agost i es reprendrà a setembre, mes en que la iniciativa complirà un any de vida. La regidora de Benestar Social i Família de l’Ajuntament de Móra d’Ebre, Montserrat Torres, és la responsable del programa “Àpats en companyia”.

MONTSERRAT TORRES 18-7 APAT CREIXMP3

La iniciativa va néixer amb l’objectiu que, un diumenge al mes, totes les persones del municipi puguin tenir un bon dinar amb companyia, i una sobre taula amb diferents jocs i entreteniments. Cal destacar que aquest any, “Àpats en companyia” a repartit un total de 1060 dinars i compta ja amb més de 30 voluntaris.

D’altra banda, Torres ha explicat que ja estan treballant en un altre programa per aportar proteïnes i vitamines a aquells col·lectius que tenen un accés deficitari a aquest tipus d’aliments.

MONTSERRAT TORRES 18-7 NOU PROJECTEMP3

Comments are closed.