Arriba la segona edició del Festival de Música LLiure de Flix

Demà dissabte comença el 2on Festival de Música Lliure de Flix. Aquesta edició del festival tindrà un caire clarament riberenc amb les actuacions del grup morenc Fire Dragon, del grup de Riba-roja Tock’n’rock, o dels grups locals Xavi Perez i companyia, i Cholo Band.

Organitzat per la nova Associació de Músics de Flix, arrenca demà dissabte la segona edició del Festival de Música Lliure de Flix. El Festival pretén convertir-se en una bona oportunitat per, d’una banda, facilitar un espai musical per als grups ja existents i consolidats al territori, i per l’altra, donar a conèixer els nous grups, els grups novells, que van apareixent a la comarca.

Com dèiem, aquesta segona edició té un clar caràcter riberenc. Hi actuaran els grups morencs Fire Dragon i Els aritenoides, els grups de Riba-roja Tock’n’rock i Ghost Riders i les formacions locals Xavi Perez & Companyia i Cholo Band.

Durant el festival, hi haurà el sorteig d’una guitarra elèctrica del músic flixanco Xarim Aresté, i en acabar les actuacions hi haurà una Jam Sessión.

Comments are closed.