Víctima mortal a Marçà

Mor un home en un accident laboral amb tractor en una finca rural de Marçà. La víctima hauria quedat atrapada sota el tractor després de caure per un barranc mentre estava treballant en una explotació agrícola dedicada a la vinya.

Ahir a última hora de la tarda, els Mossos d’Esquadra van donar a conèixer que havien rebut un avís en què un home hauria quedat atrapat sota un tractor després de caure per un barranc, en una finca rural de Marçà.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar efectius dels Mossos d’Esquadra, dels Bombers i del Sistema d’Emergències mèdiques, que només van poder confirmar la mort de l’accidentat.

Els fets van passar a Marçà, a la comarca del Priorat, i la víctima, de nacionalitat romanesa, va patir l’accident laboral mentre estava treballant en una explotació agrícola dedicada a la vinya.

Les autoritats han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i del Departament de Treball, per a que determini les possibles responsabilitats que se’n puguin derivar de l’accident.

Comments are closed.