Incendi a la pista forestal del Salfuru, entre Batea i Caseres

Ahir a la tarda es va declarar un incendi a la pista forestal del Salfuru, entre Batea i Caseres. El foc, que ja està controlat segons les autoritats, hauria cremat gairebé quatre hectàrees en una zona envoltada de conreus.

L’alarma saltava ahir quan faltaven deu minuts per les quatre de la tarda. Un incendi estava cremant una zona envoltada de conreus a la pista forestal del Salfuru, entre Batea i Caseres.

Immediatament, cap al lloc del foc s’hi van desplaçar una vintena de dotacions terrestres i cinc mitjans aeris dels bombers, a més de dotacions dels mossos d’esquadra i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques. Dues hores més tard, cap a dos quarts de sis, els bombers van comunicar que havien aconseguit estabilitzar l’incendi, i finalment, passades les 7, el foc ja estava controlat.

Per sort, no cal lamentar danys ni personals ni materials, ja que el foc ha tingut lloc en una zona rodejada de conreus que tampoc s’han vist afectats.

Així doncs, el balanç final d’aquest incendi és un total de gairebé quatre hectàrees cremades de vegetació d’erms, matolls i arbrat en un pista forestal entre Batea i Caseres. 

Comments are closed.