Comença oficialment la Festa Major de Sant Jaume de Tivissa

Són temps de festes majors, i avui comencen oficialment les de Tivissa i Benissanet. A Tivissa, les Festes Majors de Sant Jaume s’inicien aquesta tarda amb la lectura del pregó, que aquest any anirà a càrrec de Mossèn Joan Antoni Cedó. Pel que fa a les novetats d’enguany destaca una enfarinada a la plaça del Mestre Cabré, divendres, i un canvi en l’orientació del recorregut del correfoc del dissabte.

Tret de sortida a les festes majors de Sant Jaume de Tivissa. Avui comencen amb la ja habitual lectura del pregó, que aquest any anirà a càrrec del mossèn de la Parròquia de Sant Pau de Tarragona, Joan Antoni Cedó Perelló.

Aquest any com a principals novetats destaca una enfarinada a la plaça del mestre cabré, divendres 26 a dos quarts de sis de la tarda. El seguirà un correaigües pels carrers del poble que acabarà davant el parc dels bombers.

La regidora de festes, Montse Pagés, ens ha explicat que enguany, el correfoc de dissabte tindrà un canvi en l’orientació de recorregut.

MONTSE PAGES 23-7 CORREFOC AL REVES

Les festes majors de Sant Jaume de Tivissa finalitzaran diumenge 28 amb una cantada d’havaneres, a càrrec del grup Mar Brava, i el ja tradicional rom cremat.

Comments are closed.