L’alcalde de La Fatarella, Jesús Ruana, compleix el seu primer mes en el càrrec

Relleu sense trasbals a La Fatarella. Fa un més que Jesús Ruana, del partit Convenció i Progrés Unió per la Terra Alta, va agafar el relleu al convergent Fermí Ruana, fruit d’un pacte de govern entre CiU i la UPTA. Pocs canvis doncs en les actuacions del consistori, que continua tenint en El Pla Cinegètic de la Fatarella, la seva principal prioritat.

Tot i que Esquerra Republicana va guanyar les eleccions de 2011, a La Fatarella es va segellar un acord de govern municipal entre les formacions de Convergència i Unió, i Convenció i progrés Unió per la Terra Alta. Fruit d’aquest pacte de govern, les dues formacions van acordar dividir-se la legislatura en dues alcaldies de dos anys, la primera per al convergent Fermí Ruana i la segona per a l’actual alcalde de la UPTA, Jesús Ruana. El relleu va tenir lloc ara fa un mes i sembla que no hi ha hagut un canvi important, dons la línia prioritària de l’Ajuntament continua sent el Pla Cinegètic impulsat a principis de legislatura. L’alcalde de La Fatarella, Jesús Ruana, ens ha explicat l’amplitud d’aspectes que avarca aquest pla.

JESUS RUANA 22-7 PLA CINEGETIC

El Pla cinegètic impulsat pel consistori compta amb la participació de diversos agents econòmics del municipi,  i busca generar llocs de treball a partir de la recuperació i la gestió dels recursos naturals.

D’altra banda, hem volgut saber l’opinió de l’alcalde sobre la influència creixent de la seva formació a la Terra Alta. I Jesús Ruana, ens ha respost això:

JESUS RUANA 22-7 UPTA

Per acabar, Jesús Ruana ha lamentat, com fan molts consistoris darrerament, que els impagaments que té la Generalitat amb els Ajuntaments catalans els impedeixen impulsar millores en equipaments i la generació de més llocs de treball.

Comments are closed.