Tot a punt perquè el jazz inundi Flix

Ja tenim aquí una nova edició del Flix Jazz. Durant 3 dies el millor jazz s’apoderarà dels carrers del municipi en la que ja serà la cinquena edició del certament. El Festival començarà avui a les 7 del vespre, amb l’actuació delCombos Flix Jazz, i tancarà diumenge també a les 7 del vespre, amb l’actuació d’Arnau Obiols Projecte Pirene.

Flix Jazz, el festival de jazz i músiques improvisades de Flix comença aquesta tarda, a les 7, amb l’actuació del Combos Flix Jazz. El certament arriba aquest any a la cinquena edició demostrant que hi pot haver música de molta qualitat en festivals no massificats. El director del festival, Genís Bagés, s’ha mostrat satisfet d’arribar a la cinquena edició del Flizz Jazz i de la bona resposta del públic.

GENIS BAGES 18-7 FLIX JAZZ

El Flix Jazz va néixer amb la voluntat de crear un marc festiu al voltant del jazz i les músiques improvisades. Fita aconseguida, doncs un festival d’aquest tipus en un municipi com Flix permet un vincle proper, entre músics i espectadors, que aconsegueix generar una atmosfera festiva de bona música.

cartell flix jazz 2013

Comments are closed.