Riba-roja d’Ebre obre els seus balcons a la poesia

Riba-roja d’Ebre organitza el 1r Festival de poesia al carrer titulat “Poesia des dels Balcons”. Una trentena de poetes vinguts d’arreu del país i artistes locals participaran d’aquesta jornada poètica que tindrà lloc el proper dissabte 20 de juliol. Aquesta primera edició de “Poesia des dels Balcons” es dedicarà al poeta Salvador Espriu.

Amb el títol “Poesia des dels Balcons”, Riba-roja d’Ebre acollirà aquest dissabte el 1r Festival de Poesia al carrer. Pel festival passaran una trentena de poetes vinguts d’arreu, entre els quals es troba la poetessa guardonada amb el premi d’honor de les lletres catalanes 2008, Montserrat Abelló, que serà l’homenatjada de l’any vinent. L’alcalde de Riba-roja, Antonio Suárez, ens ha explicat què hi podran trobar els visitants.

ANTONIO SUAREZ 17-7 POESIA RIBAROJA

En aquesta primera edició el festival es dedicarà al poeta Salvador Espriu amb motiu del centenari del seu naixement. La seva poesia servirà de fil conductor del festival, doncs serà musicada i recitada per poetes, artistes i veïns del poble.

“Poesia des dels Balcons” neix amb la intenció d’esdevenir un festival poètic popular i participatiu. És per això mateix que s’han triat els balcons del poble com a escenaris per a la lectura de poemes.

Cartell 1r festival poesia Riba-roja d'Ebre juliol 2013

Comments are closed.