Detingudes tres persones per dos robatoris a la Ribera d’Ebre

3 persones detingudes per dos robatoris a la Ribera d’Ebre. Els detinguts haurien sostret cablejat elèctric de l’estació de trens de Riba-roja d’Ebre, i diversos objectes de l’interior d’un magatzem del Club Nàutic del municipi.

Els Mossos d’esquadra van detenir, el passat 10 de juliol, dos homes i una dona, veïns de Constantí i Torredembarra, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força a Riba-roja d’Ebre. Els lladres haurien sostret cablejat elèctric de l’estació de trens i diversos objectes de l’interior d’un magatzem del Club Nàutic de Riba-roja.

Després de rebre l’avís, els mossos van detectar la furgoneta amb la que s’hauria comés el delicte a l’alçada de la població de Garcia. Els lladres, en adonar-se que els seguien van abandonar la furgoneta amb trossos de cablejat elèctric, i van continuar la fugida a peu. Finalment, gràcies a la col·laboració de diversos veïns, els mossos van detenir els tres individus poques hores després.

Els detinguts, tots ells amb antecedents policials per fets similars, van ser posats a disposició del Jutjat de guàrdia de Falset, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Comments are closed.