1.500 persones a la Fira de l’Auberge de Benissanet

Unes 1.500 persones van gaudir ahir de l’auberge i totes les seues potencialitats en la setena edició de la Fira de l’Auberge que va celebrar Benissanet, on aquest tipus de fruita dolça es va convertir en l’únic protagonista.

L’auberge, un dels productes estrella de la Ribera d’Ebre, es va convertir ahir de nou en el protagonista de la jornada a Benissanet en el que va ser la setena edició de la Fira de l’Auberge. Una fira que va a treure a unes 1.500 persones que no es van voler perdre les diferents activitats que va organitzar el municipi al voltant d’aquest producte. I és que una mostra d’aquest tipus per un poble agrícola com és Benissanet és molt important. Xavi Arbó és l’alcalde del municipi:

XAVI ARBO 14-7 FIRA AUBERGE BENISSANET

Una trentena de parades van sortir ahir al carrer a exhibir els seus productes, entre ells les diferents cooperatives agrícoles de la població de la Ribera d’Ebre, que sense dubte també són els  protagonistes de la jornada. Tots ells asseguren que la campanya d’aquest any està anant bé tot i que la crisi encara es nota en el preu del producte. Joaquín Ripoll és del Grup Fruiter de Benissanet:

JOAQUIN RIPOLL 14-7 AUBERGE CAMPANYA

D’altra banda els agricultors de la zona estan apostant fort per l’exportació, Marc Piñol, del Grup Fruiter, ens remarcava que els viatges a Rússia i Holanda amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre els han servit per col·locar millor el producte en els diferents llocs de venda:

MARC PINYOL 14-7 FIRA AUBERGE EXPORTACIONS

Al llarg de la tarda va tenir lloc una xerrada sobre la fructicultura de la Ribera d’Ebre i també un concurs de postres, que com no podia ser d’altra manera, estaven fets amb auberge.

DSC_0132 DSC_0133 DSC_0134 DSC_0131

 

Comments are closed.