Torna la Fira de l’Auberge a Benissanet

L’auberge es torna a convertir en protagonista aquest diumenge en la 7ena edició de la Fira de l’Auberge de Benissanet. La trobada gastronòmica, que es consolida any rere any, tindrà enguany com a principals novetats un canvi d’ubicació i un increment en el nombre d’estands participants.

La 7ena edició de la Fira de l’Auberge de Benissanet ja és aquí. Aquest diumenge 14 de Juliol els carrers del municipi s’ompliran per viure una jornada gastronòmica al voltant de la fruita dolça més emblemàtica de Benissanet, l’auberge.

Per aquesta setena edició, la Fira ha decidit canviar d’ubicació amb l’objectiu d’obrir-la encara més al públic. Xavier Arbó, alcalde de Benissanet, ho explicava ahir a l’Entrevista del Dia de l’Hora L.

XAVIER ARBO 11-7 CANVI UBICACIO

D’altra banda, Arbó ha volgut destacar que aquest any s’ha incrementat el nombre d’estands participants a la fira, fet que demostra el constant creixement de la Fira de l’Auberge al llarg d’aquestes 7 edicions.

XAVIER ARBO 11-7 IN CRESCENDO

Les activitats començaran a les 11 del matí amb una exposició de “paisatges de la Ribera d’Ebre”. Al mig dia hi haurà un dinar popular, seguit d’una xerrada a les cinc de la tarda sobre “Aspectes d’Interès general per la fructicultura de la Ribera d’Ebre”, que anirà a càrrec de Julio Monfort. La Fira de l’Auberge tancarà amb el ja clàssic concurs de postres amb aubergens i una actuació musical.

cartell Fira Auberge 2013

Comments are closed.