Tornen els ajuts per a la compra dels llibres escolars a Móra d’Ebre

Tornen a posar-se a disposició dels morencs els ajuts econòmics per a l’adquisició de llibres de text per al curs 2013-2014. Per accedir als ajuts del 20% de descompte els veïns del municipi hauran de demanar un certificat a l’Ajuntament de Móra d’Ebre.

El consistori de Móra d’Ebre posa a disposició dels seus veïns els ajuts econòmics per a l’adquisició de llibres de text del curs 2013-2014. L’ajut econòmic suposarà un 20% de descompte en el cost total dels llibres comprats, quantitat que assumirà l’Ajuntament com a subvenció.

Per accedir als ajuts els veïns del municipi hauran de demanar un certificat que poden obtenir al mateix Ajuntament. Amb aquest certificat es podrà accedir al descompte del 20% en el mateix moment en que es comprin els llibres de text a les llibreries de Móra d’Ebre. Joan Piñol, és l’alcalde de Móra d’Ebre:

JOAN PIÑOL 10-7 AGILITAT AJUTS

Els veïns que desitgin comprar els seus llibres fora de Móra també podran accedir a aquest descompte, però en aquest cas no ho faran directament al lloc de compra, sinó que hauran de justificar les factures corresponents a l’Ajuntament.

JOAN PIÑOL 10-7 SI COMPREM A CASA FEM CASA

L’any passat va ser el primer d’aquesta iniciativa i es van repartir al voltant de 15 mil euros en concepte d’ajuts. Per aquest any, el consistori morenc preveu que s’incrementarà el nombre de veïns que demanaran l’ajut, motiu pel qual s’espera que la partida destinada a aquests ajuts serà lleugerament superior, fins arribar als 17 o 18 mil euros.

 

Comments are closed.