Troben 684 plantes de marihuana a la Terra Alta

Detinguts dos veïns de Gandesa de nacionalitat alemanya i equatoriana per cultivar fins a 684 plantes de marihuana a la Terra Alta. Els detinguts feia poc temps que residien a la Terra Alta i encara no havien començat a comercialitzar-la.

El passat 1 de juliol els Mossos d’Esquadra van detenir un home de 47 anys de nacionalitat alemanya i una dona de 30 anys equatoriana, tots dos veïns de Gandesa, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

En el transcurs d’una ronda de vigilància una patrulla dels agents dels mossos van detectar dos hivernacles on els dos detinguts estaven cuidant nombroses plantes de marihuana en una finca de Gandesa. Més tard es van localitzar dos finques més amb diferents plantacions de cànnabis, de manera que es va comissar un total de 684 plantes de marihuana.

Els detinguts van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció de Gandesa que va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Tot i això la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Plantes marihuana Gandesa 9-7-2013

Comments are closed.