Arxiu de la Ribera d’Ebre finalitza el tractament del fons de l’Ajuntament de Vinebre

Ja és a disposició dels ciutadans que ho sol·licitin el fons documental de l’Ajuntament de Vinebre. Després de cinc transferències l’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre ha donat per finalitzat el tractament arxivístic del patrimoni documental de la Vila.

Amb la finalització de l’inventari que venien elaborant, l’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre, posa a disposició dels ciutadans de la comarca bona part del patrimoni públic de l’Ajuntament de Vinebre. Gerard Mercadé, director de l’arxiu en destaca la seva utilitat:

GERARD MERCADÉ 8-7 ARXIU VINEBRE

Des que el 26 de juliol de l’any passat va ingressar la primera transferència, han fet falta un total de 5 transferències per a que l’arxiu doni per finalitzat el tractament arxivístic del patrimoni documental de l’Ajuntament de Vinebre. El fons en qüestió s’inicia l’any 1852, i permet a qui ho desitgi aprofundir en el batec de la vida local durant més d’un segle gràcies a la continuïtat de la documentació.

GERARD MERCADÉ 8-7 DETALL ARXIU VINEBRE

Amb la finalització d’aquest inventari són molts els que se’n poden beneficiar. Estudiants que desitgin desenvolupar el seu treball de recerca, historiadors, diverses institucions i la ciutadania en general podrà disposar del fons documental vinebrenc, que s’ha organitzat per poder recuperar la documentació de la vila amb rapidesa.

Fons documental ajuntament Vinebre juliol 2013

Comments are closed.