Augment significatiu de les temperatures aquest cap de setmana

Risc per Calor! Les temperatures poden augmentar de forma significativa aquest dissabte al migdia. La Ribera d’Ebre es troba entre les comarques que es poden veure més afectades per aquesta situació segons l’avís que ha emès Protecció Civil.

Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya les temperatures més altes es poden registrar aquest dissabte entre les 2 del migdia i les 8 del vespre. És per aquest motiu que Protecció Civil ha emès un Avís de Situació de Risc per Calor, ja que les temperatures seran superiors a les habituals en aquestes dates.

Tot i que s’espera que la situació sigui generalitzada, la Ribera d’Ebre es troba entre les comarques on aquest augment serà més significatiu.

D’aquesta manera Protecció Civil ha recomanat als municipis que reforcin les mesures de prevenció pel que fa al risc d’incendi forestal. I també recomana a la ciutadania que es controli la temperatura dins de casa i evitar el sol directe al carrer. D’altra banda és important evitar fer activitats físiques d’esforç a l’aire lliure en les hores centrals del dia i protegir als col·lectius més vulnerables. 

Comments are closed.