40 anys de l’Escola d’Arts Plàstiques i Disseny de Móra la Nova

L’Escola Municipal d’Arts Plàstiques i Disseny de Móra la Nova ha complit aquest any el seu quarantè  aniversari. Al llarg del curs l’escola ha realitzat diferents actes per commemorar la fita, com l’elaboració d’un mural en què ha participat tot l’alumnat del centre.

L’Escola Municipal d’Arts Plàstiques i Disseny de Móra la Nova ha celebrat al llarg d’aquest curs el seu quarantè aniversari. Per a l’ocasió han editat un catàleg que recull per una banda l’exposició quatre-zero, consistent en un mural fet pels alumnes, i per l’altra una síntesi de la història d’aquests quaranta anys de l’escola.

Pel que fa al mural té una mida de 10 metres i ha estat realitzat per tots els alumnes del centre amb una composició de 71 colors diferents. Emmarcat dintre de l’exposició quatre-zero que commemora els quaranta anys del centre, el mural es pot visitar fins avui a la tarda a la Sala Josep Casadó de l’escola, o a partir del 2 de setembre, data en que el centre tornarà a començar la seva activitat després de l’aturada de l’estiu.

Ingrid Cava, directora de l’escola d’Arts Plàstiques i disseny de Móra la Nova ha explicat a Ràdio Móra d’Ebre l’evolució del centre al llarg dels anys:

INGRID CAVA 4-7 ESCOLA DART

 

Comments are closed.