L’atur registrat augmenta un 0.3% a la Ribera d’Ebre, Terra Alta i Priorat

Tot i la baixada registrada a nivell general, al conjunt de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat durant el mes de juny l’atur registrat ha augmentat un 0.3%, i deixa ja un total de 2.801 aturats.

Per tant males notícies pel que fa a les xifres d’atur registrat, que segueixen augmentat al conjunt de les tres comarques. Tot i que aquest augment no ha estat tant pronunciat com el passat mes de maig, al juny el nombre d’aturats a augmentat un 0.32%, el que representa que 9 persones s’han quedat sense feina durant el passat mes.

La Ribera d’Ebre és la única de les tres comarques que registra resultats positius, i és que aquí aquest ha disminuït en un 0.14%, tot i això encara hi ha 1.524 persones que no tenen feina.

El Priorat ha estat aquest mes la comarca que més ha contribuït ha engreixar aquesta coa de l’atur, ho ha fet en un 1.26% i deixant un total de 642 aturats.

Pel que fa a la Terra Alta, aquí l’augment ha estat del 0.47%, de manera que al finalitzar el mes de juny s’han registrat un total de 635 parats.

Si observem els resultats per municipis, veiem que Falset és el que més persones incorpora a la coa de l’atur, concretament 12. Mentre que a l’altra cara de la moneda s’hi troba Benissanet, on 6 persones han trobat feina durant el passat mes de juny.

Des de Ràdio Móra d’Ebre em volgut sortir al carrer per veure en quina situació es troba la població

TREN 2-7 ATUR JUNY

 

Comments are closed.