Extingit l’incendi de la Figuera que va cremar ahir 6 mil m2

Els Bombers de la Generalitat van extingir ahir, vora ¾ d’11 de la nit l’incendi forestal que es va iniciar ahir a La Figuera, al Priorat, cremant una superfície de 6.000 metres quadrats de vegetació. Fins al lloc del foc s’hi van desplaçar fins a 15 vehicles terrestres dels bombers i 7 mitjans aeris.

Els Bombers de la Generalitat van rebre ahir vora 2/4 de 6 de la tarda una alerta d’un incendi de vegetació a la Figuera, prop de la carretera T-730, al punt quilomètric 3. Un foc que ha afectat a una petita serra al costat del coll dels Traginers, on ha cremat 6000 metres quadrats, segons informen els Agents Forestals.

En la seva extinció hi van treballar fins a 15 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat a més de 7 mitjans aeris. Així com també s’hi van afegir tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos del cos d’Agents Rurals i efectius de les Agrupacions en Defensa Forestal.

Cal remarcar que a la zona de l’incendi no hi ha cap nucli habitat, de manera que no va ser necessari desallotjar ningú, ni tampoc va afectar cap via.

BOL_zZyCcAAEPIe

Comments are closed.