Nou web d’informació de les platges catalanes

Protecció Civil de la Generalitat presenta un nou web d’informació de les platges amb servei de vigilància. La pàgina web mostra en temps real quina bandera oneja en cada moment i a cada platja, si hi ha meduses o vigilància, entre d’altres aspectes.

Amb l’arribada del bon temps i la calor, augmenten les ganes d’anar a la platja. Tot i que de vegades la jornada al mar no acaba de ser com havíem planejat, com per exemple quan ens trobem amb una bandera vermella, que hi ha meduses, o que la platja no té servei de vigilància. Amb l’objectiu que la població pugui estar ben informada de l’estat de les platges de Catalunya Protecció Civil ha posat en marxa una nova pàgina web d’informació de les platges catalanes durant la temporada de bany.

El web inclou en temps real la situació de seguretat en el bany de les platges, quina bandera oneja en cada moment i informació sobre si, per exemple, hi ha meduses a la platja, si tenen vigilància o no, els horaris d’aquest servei, si té dutxes, banys públics, fonts d’aigua potable o aparcament, entre d’altres.

La informació la transmeten de forma immediata els mateixos ajuntaments, i la pàgina web es pot inserir en altres portals que vulguin facilitar als ciutadans aquesta informació. Per accedir a aquest nou web i obtenir tota aquesta informació cal entrar al portal www.gencat.cat/interior/estatplatges.

Comments are closed.