L’Arxiu Comarcal de la Terra Alta obrirà demà les portes al públic

La Terra Alta ja està preparada per gestionar el seu patrimoni documental i evitar d’aquesta manera la dispersió. I és que l’Arxiu Comarcal de la Terra Alta obrirà les seues portes aquest dissabte després de dos anys d’haver finalitzat la seva construcció.

L’edifici de titularitat del Departament de Cultura de la Generalitat es troba ubicat a Gandesa, tot i que en la seva gestió hi participaran també l’Ajuntament de Gandesa i l’ens comarcal de la Terra Alta. Amb una superfície de 1.100 metres quadrats té una capacitat de 7 mil metres lineals de documentació. L’arxiu disposa d’una sala de suports especials per fotografies i material informàtic, un dipòsit de grans formats i una sala polivalent per desenvolupar activitats de difusió.

L’Arxiu Comarcal de la Terra Alta obrirà demà les seves portes, inaugurat pel conseller de cultural Ferran Mascarell, qui també participarà en les primeres jornades que acollirà el centre sobre “Gandesa, la seva projecció històrica a Catalunya i a la Corona d’Aragó”.

arxiu_terra_alta

Comments are closed.