Els clicks tornen a Móra d’Ebre en la 5a edició d’Un Somriure de Clicks

Els clicks de Playmobil inundaran Móra d’Ebre aquest cap de setmana amb la cinquena edició d’un Somriure de Clicks. Els espectadors podrán gaudir de fins a 13 diorames, on hi destaca entre d’altres, la ruta 66 que creua els Estats Units.

La febre pels playmobil arriba per cinquè any consecutiu a la capital de la Ribera d’Ebre, preparada per fer reviure moments d’infància a tots aquells que van passar hores i hores recreant històries amb el seu vaixell pirata o una batalla entre indis i vaquers. Tots ells podran gaudir de fins a 13 diorames, maquetes que recreen petits mons, entre aquets una ciutat pirata, la ruta 66 que creua els Estats Units, o fins i tot un diorama damunt d’una piragua. I precisament entre aquests escenaris es podran trobar clicks de col·leccionista inèdits a Espanya. Xavier Liviano és membre de l’Associació Somoslciks:

XAVI LIVIANO 25-6 SOMRIURE DE CLIKS

Però “Un Somriure de Clicks” també vol fer passar una bona estona als més petits de casa, que podran participar directament en la jornada mitjançant un concurs de diorames de petita escala, així com un de fotogràfic. També podran buscar clicks determinats entre les diferents maquetes, unes jornades que tindran lloc els propers dissabte i diumenge a La Llanterna Teatre Municipal.

Cartell Somriure de Clicks juny 2013

Comments are closed.