Una cinquantena de persones visita el 1r congrès de paraciències

I també aquest cap de setmana es va celebrar el Primer Congrés de Paraciències, Esoterisme, Espiritualisme i Medicina Alternativa de les Terres de l’Ebre a Móra la Nova.

Una cinquantena de persones van ser-hi presents durant tot el dia, amb diferents xerrades de personalitats. Un congrés que va tenir lloc al Casal Municipal de Móra la Nova en horari de mati i tarda.

Al matí, va ser el torn de Rosa Maria Hernández, que va parlar sobre la Alquímia. Tot seguit, Miquel Biarnés ho va fer sobre la Grafologia i a continuació va ser el torn de Lluis Cardona per a comentar la teoria de Geodèsia Sagrada.

Mentre que a la tarda va ser el torn de la vident Montse Alsinelles que va fer conèixer detalls del món espiritual a tots els assistents. Posteriorment, el sanador quàntic Josep Betrián va explicar un mètode de sanació propi que ha utilitzat en els últims 34 anys. Per acabar, l’astròleg Felix Neila va realitzar una conferencia sobre energies internes que a la vegada va servir com a cloenda de la jornada.

Un cop finalitzat el Congrés, la tarda va prosseguir amb la Primera Fira Comarcal de Ciències Esotèriques, Espiritualisme i Medicina Alternativa al Pavelló Firal.

SAMSUNG

Comments are closed.