Joan Piñol demana celeritat al govern central per garantir l’aigua d’ús de boca

L’alcalde de Móra d’Ebre denuncia que la infraestructura necessària per garantir l’abastiment d’aigua en un hipotètic cas de contaminació en l’episodi d’extracció de llots tòxics al pantà de Flix encara no està enllestida. Demana al govern central més celeritat per garantir l’aigua d’ús de boca a tots els municipis.

El batlle de la capital de la Ribera d’Ebre, Joan Piñol, en una entrevista a l’Hora L de la Cadena SER, va assegurar que el seu municipi té garantit el subministrament d’aigua per 8 dies en un cas hipotètic de contaminació gràcies a la preocupació dels alcaldes de la zona que s’ha espavilat pel seu compte. Piñol denuncia que el govern central no s’ha fet càrrec de la infraestructura necessària i assegura que hi ha alguns municipis que no  la tenen disponible.

PIÑOL 17-6 ES LAMENTABLE INFRAESTRUCTURA DESCONTAMINACIO PANTA FLIX

Piñol també va parlar de Rasquera, el poble estrella de la comarca, i ha assegurat que al seu parer el projecte de la plantació de marihuana no tenia futur….

PIÑOL 17-6 RASQUERA UN PROJECTE SENSE FUTUR

L’alcalde de Móra va fer una crida a tots els batlles dels municipis de la comarca per oblidar els colors polítics i anar tots a una per tal de dinamitzar la zona i erradicar el monocultiu industrial que la caracteritza.

Comments are closed.