Toni Alcover, satisfet d’entrar al CERVIM

El President de la DO Qualificada Priorat, Toni Alcover, creu que haver entrat dins de l’organisme internacional CERVIM, que agrupa els agricultors de vinya de muntanya, és tot un reconeixement a la feina feta pels viticultors del Priorat, ja que qualifica la seva tasca d’heroica.

La Denominació d’Origen Qualificada Priorat es convertia la setmana passada en la primera i única DO de Catalunya que entra a formar part de l’organisme internacional CERVIM que agrupa totes aquelles regions i organismes regionals que treballen per la valorització i preservació de la viticultura de muntanya. Un reconeixement que segons assegurava ahir el president d’aquesta DOQ Priorat, Toni Alcover, a Ràdio Móra d’Ebre és molt important per a tots els pagesos de la DO que al llarg de molts anys han realitzat aquesta dura tasca sense cap reconeixement:

TONI ALCOVER 13-6 CERVIM RECONEIXEMENT IMPORTANT

Una DO, la del Priorat que aquest any ha vist com augmentaven les ventes dins l’estat espanyol, tot i que el volum  més gran d’ampolles de vi se’n va amb l’exportació. En aquest sentit Alcover remarcava la importància de seguir per aquesta línea i de fer partícip a la gent del territori de la cultura del vi, per tal que apreciïn tot el que hi ha darrera.

Comments are closed.