1r Taller de Tast de Productes de la Ribera d’Ebre

Móra d’Ebre promou els productes de la Ribera d’Ebre a través d’un taller de tast que realitza juntament amb l’Antena del Coneixement de la Universitat Rovira i Virgili i en la que es donaran a conèixer els olis, formatges, vins i dolços típics de la comarca.

Tot plegat amb l’objectiu de que la mateixa gent de la comarca conegui i promocioni el potencial dels productes de la Ribera d’Ebre. Rosa Descarrega és la responsable de l’antena del coneixement de la URV a l’Ajuntament de Móra d’Ebre:

ROSA DESCARREGA 11-6 TALLER TAST PRODUCTES RIBERA D’EBRE

Un taller de tast que s’estructura amb tres sessions que tindran lloc els propers 13, 20 i 27 de juny al casal dels jubilats de Móra d’Ebre i on es donaran a conèixer els olis i formatges produïts a la Ribera d’Ebre, també els seus vins i finalment la seva fruita dolça i els dolços. El tast estarà dirigit per l’enòloga i professora de la Universitat Rovira i Virgili, Sandra Rico, i fins al moment ja podem dir que ha estat tot un èxit, ja que les 35 places de les que disposava estan cobertes. En aquest sentit Descarrega remarcava que ja han demanat a l’antena del coneixement realitzar una segona edició per aquesta tardor.

Comments are closed.