Crema un magatzem de productes mèdics a Móra d’Ebre

Un incendi crema un magatzem de productes mèdics a Móra d’Ebre. El foc va provocar el desallotjament d’una trentena de veïns durant dues hores.

Vora 2/4 de 2 del dissabte, els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’un incendi en un magatzem a Móra d’Ebre dedicat a la comercialització de productes mèdics situat al número 3 del carrer Tivissa. El foc va afectar uns 100 m2 de la nau, on es van cremat diferents productes, i també va quedat afectats l’altell i part de la teulada.

Com a mesura preventiva, una trentena de veïns dels habitatges del costat de la nau van ser desallotjats. Tot i que al cap de dues hores, sobre les 4 de la tarda, ja van poder tornar als seus domicilis, un cop es va donar per extingit l’incendi. No obstant això, se’ls va recomanar que no obrissin les finestres, ja que el sostre de la nau era d’uralita i una part en va quedar en mal estat.

En l’extinció del foc hi van treballar 10 vehicles dels Bombers de la Generalitat, efectius de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra.

Incendi Sanamedical Móra d'Ebre 8-6-2013

IMATGE – BOMBERS GENERALITAT

Comments are closed.