El Barranc de les Moreres a l’espera de finançament

El projecte del Barranc de les Moreres, de Móra d’Ebre, a l’espera que l’empresa executora aconsegueixi part del finançament necessari per tal de poder garantir l’execució de l’obre en la seva totalitat.

Tot i que les obres al Barranc de les Moreres, s’havien d’iniciar entre els mesos de febrer i març, el projecte es troba actualment en stand-by a l’espera que l’empresa executora, Antoni Sabater Jara S.L, aconsegueixi part del finançament necessari per tal de poder iniciar l’obra amb totes les garanties de que aquesta arriba al final. I és que l’empresa hauria de posar un import de més de 4 milions d’euros, mentre que els 2.5 milions restants han de venir via Llei de Barris, per tant els ha de posar la Generalitat.  L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, va voler deixar clar ahir a través dels micròfons de Ràdio Móra d’Ebre que el projecte continua en marxa i que treballen de la mà amb l’empresa per tal d’aconseguir aquest finançament:

JOAN PIÑOL 5-6 PROJECTE NO PARAT MANCA FINANÇAMENT

Un projecte que recordin, contempla l’execució d’un pàrquing amb 350 places, i també equipaments municipals com és el cas d’un auditori, un casal municipal i servei de bar.

Comments are closed.