Ajuts a les empreses que fomentin l’ocupació a Tivissa

L’Ajuntament de Tivissa fomenta l’ocupació dels veïns del municipi aprovant ajuts econòmics per aquelles empreses que contractin a personal del poble de la Ribera d’Ebre.

L’ens municipal de Tivissa ha aprovat la convocatòria de concessió d’ajuts econòmics destinats a aquelles empreses que promoguin l’ocupació al municipi, al polígon industrial del Molló i a la zona de la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori, on s’hi troben Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Pratdip i Tivissa. Tot plegat per tal d’incentivar la creació de lloc de treball al municipi, Jordi Jardí és l’alcalde de Tivissa:

JORDI JARDI 3-6 AJUTS EMPRESES OCUPACIO TIVISSAMP3

L’ajuntament subvencionarà el 50% del cost empresarial de la seguretat social del contracte, amb un màxim de 12 mesos i 2.275 euros. Les empreses que s’acullin a aquests ajuts no han d’haver reduït la plantilla en els darrers tres mesos a la data de la contractació i establir un contracta de treball de tres mesos com a mínim. Mentre que els veïns que siguin contractats hauran de portar més d’un any empadronats al municipi de Tivissa.

Comments are closed.