Adjudicats els treballs de promoció dels cellers modernistes de la Terra Alta

El Consell Comarcal de la Terra Alta adjudica a l’empresa E2S Cardona la realització dels treballs per tal de promocionar els cellers modernistes de la comarca. Amb un import de gairebé 40 mil euros finançats per la Diputació de Tarragona es produirà tot un seguit de material promocional de tots dos cellers modernistes amb català, castellà, anglès, francès i també rus.

La Terra Alta està desenvolupant un pla de foment de l’enoturisme en el que s’hi impulsen un seguit d’accions, entre aquestes s’hi troba la promoció dels dos cellers cooperatius modernistes de César Martinell. Parlem dels cellers cooperatius de Gandesa i del Pinell de Brai, coneguts com a Catedrals del vi. En aquest sentit l’ens comarcal de la Terra Alta va signar un conveni amb tots dos per tal de tirar endavant diferents accions que promocionin aquest patrimoni modernista de la comarca.

Per aquest motiu ja ha adjudicat a l’empresa E2S Cardona la realització dels treballs per dur a terme aquesta promoció. Amb un import de gairebé 40 mil euros es crearà un audiovisual i l’equipament d’una sala per visualitzar-lo al celler de Gandesa. També s’editarà un catàleg de promoció conjunta dels dos cellers i un mini-site de promoció on-line. Un material que s’editarà amb català, castellà, anglès, francès i rus. I és que darrerament s’ha detectat un augment de la demanda per part dels turistes procedents de Rússia.

PINELL 17 coope_gandesa

Comments are closed.