el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre crearà 5 llocs de treball per arranjar el GR-99

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre signa un conveni amb la Diputació de Tarragona en el marc del Pla de Foment de l’Ocupació d’aquest 2013, que generarà fins a 5 llocs de treball a la comarca en la restauració del camí GR-99.

La sessió plenària d’ahir al vespre al consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va aprovar per la unanimitat de totes les forces polítiques el conveni de col·laboració amb la Diputació de Tarragona per a la realització d’actuacions dins del Pla de Foment de l’Ocupació d’aquest any. D’aquesta manera des de l’ens comarcal s’ha proposat a la diputació el projecte d’arranjament i manteniment del camí GR-99 a la comarca, el camí que transcorre al llarg de tot el riu Ebre, escoltem Jordi Jardí:

JORDI JARDI 29-5 PLA OCUPACIO GR-99

Un ple en el que es va decidir, també per unanimitat, aprovar la moció presentada per ERC en defensa al català que es parla a la Franja de Ponent, i que exigeix la supressió de les denominacions LAPAO i LA-PA-PYP de la llei de llengües d’Aragó. Una moció que es va acordar presentar-la conjuntament entre totes les forces de l’ens comarcal de la Ribera d’Ebre.

29-05-13 Ple ordinari CCRE maig

Comments are closed.