Primera edició del concurs musical “a Xalar!”

Aquest dissabte a la nit arriba la primera edició del concurs musical “A Xalar!”. Un esdeveniment organitzat per les juventuts d’Esquerra Repúblicana a l’Ebre i que vol promocionar la música ebrenca.

Un concurs que tindrà lloc a Móra d’Ebre coincidint també amb la celebració del Litterarum i la Fira del Llibre Ebrenc, i comptarà amb l’actuació dels Xeic! com a grup convidat. A través del “A Xalar” es vol promocionar els grups de les Terres de l’Ebre que cantin en català per tal de projectar-los i promocionar la música, la llengua i la cultura del territori. I és que el guanyador del concurs podrà participar a l’Acampada Jove, un festival que aplega un gran nombre de joves independentistes que combinen la festa amb activitats polítiques i culturals. Àlex de la Guia és el portaveu regional de les JERC:

ALEX DE LA GUIA 29-5 A XALAR

La final del concurs A Xalar tindrà lloc aquest dissabte a la nit al poliesportiu de Móra d’Ebre i contarà amb l’actuació dels grups Mano’s Rock de Marçà, Contracop d’Alcanar, Maskarats de la Sénia i Alarma Socail de Miravet.

cartellaxalar JERC 1-6-2013

Comments are closed.