Marina Geli visita l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre

Que les Terres de l’Ebre tornin a ser subjecte territorial sanitari. Aquest va ser el motiu de la visita d’ahir de Marina Geli, portaveu socialista de sanitat, a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre.

Marina Geli, portaveu socialista de sanitat va mantenir diverses reunions ahir amb membres de direcció i del comitè d’empresa de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre. Una visita en la que va lamentar que s’està perdent la mirada territorial, assegurant que les Terres de l’Ebre tornen a ser una sucursal territorial de Tarragona:

MARINA GELI 27-5 EBRE SUCURSAL TERRITORIAL

Geli va insistir en que les dades que publica el Departament de Salud evidencien que l’Hospital de Móra és eficient, tot i això, segons la socialista el centre patirà segurament una retallada del 8%, igual que la resta d’hospitals, el que representa una retallada acumulada en tres anys del 20%. Davant l’amenaça d’una possible reestructuració de serveis Geli va insistir que el model actual a l’Ebre no pot tirar enrere:

MARINA GELI 27-5 NO POT TIRAR ENRERE

La ex consellera de sanitat també es va referir a la reunió d’aquest dijous de la Mesa de Salut, remarcant que els socialistes posaran sobre la taula el fet que el proper 7 de juliol el sector sanitari es pot quedar sense conveni a causa de la reforma laboral aprovada per Convergència i Unió i el Partit Popular.

SAMSUNG

Comments are closed.